Skocz do zawartości
Caleb

Mobo Socket A

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, mam taki mały problem; chciałem kupić mobo (kilka) pod socket A zeby wymienic w kompach w robocie Asrocki na sisie (full integra) na cos takiego:

epoxa 8k9a7i

Msi kt4av

Asus a7v8x-x

i teraz pojawia sie uno picolo problemo - w żadnym ze sklepów które przeszukałem nie ma ich na stanie i nie mam pojęcia gdzie je dostać, a sprawa jest dosyć pilna.

Allegro odpada bo zamawiam to dla Urzędu i musze dostać fakturę vat :|

Kasa jaką mogę na to przeznaczyć to około 200 zł za sztuke.

Może macie namiary na jakiś sklep netowy w którym są jeszcze na stanie takie mobo? PoZdRo

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

na allegro tez ludzie wystawiaja FV. Z pewnoscia znajdziesz u jakiegos SS.

Tak wogle to nei ładowałbym w te kompy 200zł. Lepiej wymienic płyte z procem. W czym przeszkadza ze jest full integra w kompach "office pc" ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasy na upgrade malo jest :wink: a 6 plyt to juz 1200 ... ale faktycznie rozjerze sie za sprzedawcami z fv - nie pomyslem o tym :D

A uwierz mi Asrock sis745 (czy cos podobnego) jest takich goownem ze pracowac na tym sie nie da :lol2: ten czipset to masakra :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slyszalem ze jest on porownywalny do kt266, a na nim mi sie ok pracowalo ^_^ , zadnych zwiech ^_^

:lol2: hehe, daj spokój ten sis to jest jeden wielki smiech :D układ graficzny na poziomie rivy tnt :|

nagminnie wystepuja w systemie jedno - dwu sekundowe freezy, nie mam pojęcia z czego to wynika.

Kt266a to przy tym sisie high end :D odradzam go kazdemu, nawet tym co ich nie lubie

Diablo 2 mi sie kszaczy! a Fallout 2 freezeuje! Omfg :D i tak jest na szesciu kompach hehe ;[]

No i prosze - plytka w sam raz do roboty:

http://www.allegro.pl/item117818350_abit_k...gw_fvat_ss.html

do tego 9550 i moge sobie w godzinach pracy w WoWa popykać :D

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi