Caleb Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema, mam taki mały problem; chciałem kupić mobo (kilka) pod socket A zeby wymienic w kompach w robocie Asrocki na sisie (full integra) na cos takiego: epoxa 8k9a7i Msi kt4av Asus a7v8x-x i teraz pojawia sie uno picolo problemo - w żadnym ze sklepów które przeszukałem nie ma ich na stanie i nie mam pojęcia gdzie je dostać, a sprawa jest dosyć pilna. Allegro odpada bo zamawiam to dla Urzędu i musze dostać fakturę vat :| Kasa jaką mogę na to przeznaczyć to około 200 zł za sztuke. Może macie namiary na jakiś sklep netowy w którym są jeszcze na stanie takie mobo? PoZdRo Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no wlasnie nie ma w sklepach. :( zostaly same asrocki i shito podobne ;) wiec jedynie allegro. ale przeciez niektorzy sprzedawcy wystawiaja faktury :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item118593576_asus_a...z_agp_gw12.html na nvidzie z fakturka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 na allegro tez ludzie wystawiaja FV. Z pewnoscia znajdziesz u jakiegos SS. Tak wogle to nei ładowałbym w te kompy 200zł. Lepiej wymienic płyte z procem. W czym przeszkadza ze jest full integra w kompach "office pc" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Kasy na upgrade malo jest :wink: a 6 plyt to juz 1200 ... ale faktycznie rozjerze sie za sprzedawcami z fv - nie pomyslem o tym :D A uwierz mi Asrock sis745 (czy cos podobnego) jest takich goownem ze pracowac na tym sie nie da :lol2: ten czipset to masakra :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a co ci w tym chipstecie przeszkadzalo? :) slyszalem ze jest on porownywalny do kt266, a na nim mi sie ok pracowalo ^_^ , zadnych zwiech ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) slyszalem ze jest on porownywalny do kt266, a na nim mi sie ok pracowalo ^_^ , zadnych zwiech ^_^ :lol2: hehe, daj spokój ten sis to jest jeden wielki smiech :D układ graficzny na poziomie rivy tnt :| nagminnie wystepuja w systemie jedno - dwu sekundowe freezy, nie mam pojęcia z czego to wynika. Kt266a to przy tym sisie high end :D odradzam go kazdemu, nawet tym co ich nie lubie Diablo 2 mi sie kszaczy! a Fallout 2 freezeuje! Omfg :D i tak jest na szesciu kompach hehe ;[] No i prosze - plytka w sam raz do roboty: http://www.allegro.pl/item117818350_abit_k...gw_fvat_ss.html do tego 9550 i moge sobie w godzinach pracy w WoWa popykać :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...