CCC13 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Witam! Elektroda padla i do konca miesiaca nie dziala, wiec pomyslalem ze moze ktos z was bedzie wiedzial. Wymienilem w siemensie 17" mcm 1705 trafopowielacz, ma dwa potecjometry do ostrosci i mam powazny problem z ustawieniem ostrosci. Moze ktos wie na co trzeba zwrucic szegulna uwage przy wymianie trafopowielacza? obiawy sa takie ze jak ustawie ostrosc na srodku to nie ma jej po bokach, i jak dotke przewodow od trafopowielacza od ostrosci to ostrosc sie zmienia, wogle tego nie rozumiem. HELP !!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Przekroczylismy limit danych wyslanych/odebranych w tym miesiacu rozliczeniowym ... elektroda.pl musi pozostac zamknieta do nastepnego miesiaca, w innym przypadku czekaja nas bardzo duze oplaty Sorry za OT - fajnego mają providera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nom to fakt, kurde i akurat ktos odpisal na moj problem ja otwieram a tu takie cos, jezuuuuuu, wiesz jak ja sie poczulem gdgrrrgrgrgegdfgdv....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nawet ktos czyta mojego psta, ciekawe, szkoda ze nikt niezna na niego odpowiedzi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nawet ktos czyta mojego psta, ciekawe, szkoda ze nikt niezna na niego odpowiedzi :(Jak nie zapomnę, to jutro zapytam się znajomego który siedzi w tych gratach, jeśli uzyskam jakąś sensowną informację to napiszę. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nawet ktos czyta mojego psta, ciekawe, szkoda ze nikt niezna na niego odpowiedzi :( sorry ale odpowiedzi nie znam ale wiem gdzie duze prawdopodobienstwo ze znaja - zapytaj na grupie dyskusyjnej pl.misc.elektronika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 pytałem na tej grupie nikt nie odpisał, :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 135V masz stabilne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tzn.? powiedz gdzie to zmierze, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 tzn.? powiedz gdzie to zmierze,To jak wymieniłeś trafo, masz jakieś pojęcie czy żadne? Odpowiadając na pytanie to na kolektorze tranzystora mocy który jest w okolicach trafoka WN (kluczujący). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jeżeli reg. 135V nie pomoże to sprawdź (a najlepiej prof. wymień) kond. kilka nF na 1,6 -2 kV przy trafie (równoległy do diody). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 jakies pojecie mam na ten temat z tym ze monitorow nie naprawiam na codzien, zreszta jeszcze sie ucze dlatego zadaje takie pytania, no ale juz uporalem sie z problemem, tak czy inaczej dzieki wszystkim za jaka kolwiek fatyge, Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...