kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie udzielam się za dużo na tamtym podforum, ale jakoś nie widzi mi się w podforum inne obok oślej, prezentacji i testowego może by do sprzętu przenieść tak jak elektronikę itp.? zawsze tam go szukam, a potem sobie przypominam, że jest na dole :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Czy ja wiem :-P można dac szanse :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 co ma fotografia do sprzetu? elektronika jak najbardziej, ale nie ma sensu przenosic imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) fakt, że jest tam trochę o fotografice, ale przede wszystkim rozmowa toczy się na temat sprzętu, myślę, że aparat cyfrowy można uznać za sprzęt tak samo jak telewizory i telefony komórkowe Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nie widze działu telewizory, ale subforum telefoy powstało dlatego, bo elektronika była "nieczytelna" przez 90% tematow co kupic komorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wg. mnie dział fotografii, jest jak najbardziej trafiony - i powinien byc osobnym cały czas. Nie każdego na Elektronice interesują fotki, czy dyskusje o obiektywach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wg. mnie dział fotografii, jest jak najbardziej trafiony - i powinien byc osobnym cały czas. Nie każdego na Elektronice interesują fotki, czy dyskusje o obiektywach... masz racje, ale autorowi chyba chodzilo, zerbyprzeniesc fotografie do sprzetu tak jak elektornike, a nie dolaczyc ja do elektroniki, przynajmniej ja tak to rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie, wszyscy sie przyzwyczaili tak jak juz jest. Ewentualnie nad Prezentacje mozna by przeniescie :) Tak aby bylo obok Oslej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenar Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie przenoscie fotografii do dzialu sprzetowego. I tak jest juz bardzo duzo dzialow w sprzecie, ktore po rozwinieciu zajmuja ponad jedna strone (1280x1024), a na 1024x768 jeszcze wiecej. Pozniej trzeba to wszystko przewijac lub zwinac. Poza tym dobrze jest, jak jest. Nie ma sensu tego zmieniac, bo ludzie i tak sie juz przyzwyczaili do takiego stanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie, mi takze sie ten pomysl nie podoba. Moze byc tak jak wspomnial Skrytobojca, iz wyzej, odrazu obok oslej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nie przenoscie fotografii do dzialu sprzetowego. I tak jest juz bardzo duzo dzialow w sprzecie, ktore po rozwinieciu zajmuja ponad jedna strone (1280x1024), a na 1024x768 jeszcze wiecej. Pozniej trzeba to wszystko przewijac lub zwinac. Poza tym dobrze jest, jak jest. Nie ma sensu tego zmieniac, bo ludzie i tak sie juz przyzwyczaili do takiego stanu. Biedactwo ile to sie trzeba natrudzić, aczkolwiek uważam że obecne miejsce działu jest optymalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 niech zostanie tam gdzie jets, i tak nikt sie prawie tam nie wypowiada ... odwiedza i wypowiada sie tam pewnie średnio 1osoba na dzień ... niszowy na forum dział, wiec i w niszy niech będzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No nie wiem czy taki niszowy: 372 tematy i 7169 posty. Wiec jak tam panie moderatory? Przesuniecie ten dzial o jedno oczko wyzej? Nad prezentacje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Sio ze zmianami. B-) Komuś wadzi ? I co za różnica czy nad prezentacjami czy pod ... A co do "sprzętu" to blee :] za dużo tam nasyfione, ja to subforum mam w ogóle zwinięte i jest cacy. :) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...