Skocz do zawartości
Al_Azif

Płyta Pod S.939 Tania I Dobra

Rekomendowane odpowiedzi

odrazu mówie ze DFi odpada(jest bardzo dobra ale tez droga a na hardkorowym oc mi az tak bardzo nie zalezy) jeżeli chodzi o Asrocka duala to tez odpada (bo pozbywam sie własnie karty na AGP a pzoatym chce mieć mobo na nforce 4 ultra)

a do tego dał bym tego procka http://www.znak.pl/index.php?cid=320&s...3800+X2+BOX+939

jak sądzicie pyuli sie przesiadac z sA na s939 czy moze odrazu na AM2 siewpakować??

Edytowane przez Al_Azif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja jużnie wiem s939 jest chyba lepiej sprawdzony niz ten am2 który i tak niedlugo zniknie bo ma wejsc am3;P

a mie ten komp co tera kupuje musi starczyn na conajmniej 3 lata moze i 4 (intensywnie ni gram raczej tylko w coda 2 po necie i w CSS i to tak na low detalach bo wyzej nie masensu) wiec co lepsze do tego am2 czy s939??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no am2... bo procesory am3 maja dzialac na am2 (jakos tak)... a z 939 to nic nie zrobisz pozniej... z am2 zdecydowanie wieksze szanse...

i czy chcesz tez kupowac ram i grafike? bo widze, ze masz DDR 1 i AGP, a trzeba DDR2 i PCI-E

i jaki masz zasilacz?

i ile kasy na wszystko?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no am2... bo procesory am3 maja dzialac na am2 (jakos tak)... a z 939 to nic nie zrobisz pozniej... z am2 zdecydowanie wieksze szanse...

i czy chcesz tez kupowac ram i grafike? bo widze, ze masz DDR 1 i AGP, a trzeba DDR2 i PCI-E

i jaki masz zasilacz?

i ile kasy na wszystko? :) [/quot

hehe chciał bym jak najtaniej mam Topowera 400W (powinien pociagnąc)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja jużnie wiem s939 jest chyba lepiej sprawdzony niz ten am2 który i tak niedlugo zniknie bo ma wejsc am3;P

a mie ten komp co tera kupuje musi starczyn na conajmniej 3 lata moze i 4 (intensywnie ni gram raczej tylko w coda 2 po necie i w CSS i to tak na low detalach bo wyzej nie masensu) wiec co lepsze do tego am2 czy s939??

Kup AM2 bo s.939 właśnie zniknie z rynku a jak będzie AM3 to tak płytki co były pod AM2 będą się nadawać pod AM3.ALe to jeszcze trzeba poczekać :)

Edytowane przez Radzyn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a z grafika co? masz cos? czy chcesz plyte ze zintegrowana grafika? a moze plyte, ktora ma i agp i pci express?

nie no ,yslałem nad gf7300gt albo 7600gs albo 7600gt zalezy od finansów;P

a co do procka to athlon x2 3800 powinien styknac bo nie jest drogi a ma dwa jajka

Edytowane przez Al_Azif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej wychodzi 7600gs za ~600 zl... ale jak nie masz kasy to trzeba brac 7300gt:)

najlepiej napisalbys ile kasy chcialbys wydac na cpu+mobo+ram+vga i mozna by Ci bylo jakos konkretniej doradzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej wychodzi 7600gs za ~600 zl... ale jak nie masz kasy to trzeba brac 7300gt:)

najlepiej napisalbys ile kasy chcialbys wydac na cpu+mobo+ram+vga i mozna by Ci bylo jakos konkretniej doradzic

sora ze tak zdawkowo ale troche mi sie spieszy do pracy ide :mur: (trzeba zarobić na nowego kompa :wink: jak wróce to napisze konkretnie o co mi chodzi ok??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi