Kakuś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam dylemat i niewiem którą pamiątkę Ram wybrac. Dla mnie liczy się szybkośc i jakośc w grach ,a i nie podkręcam pamięci. Kasy ile mogę wydac to okolo 420zł. Muszą byc PC3200 400MHzb muszą pasowac do mojego mobo. Proszę w miarę argumentowac swoje wypowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wg mnie jak nie chcesz krecic to good rama kosci beda najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Najansze pc-3200 .XP najlepiej sprawujesie sychro z pameciami.Raczej xp 2000+ niepuscisz na fsb 200.Jak dobrze pamietam to 2000+ jest na fsb 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...