s_noopy Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zastanawiam sie nad zagadnieniem plyty pod Conroe. Niestety sa z tym problemy, gdyz Gigabyte DS4 nie lubi Micronow D9, ktore to w miare tanio moge dostac. I tu zglaszam sie do Was po rade: kupic zestaw DS4 + jakies ramy, czy tez jakas plyte + D9? niestety nie wiem jakie inne ramy 2x1GB za <800zl robilyby >900MHz @ 4.4.4.12. Albo jaka plyta <800zl robilaby FSB >450MHz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 moze Corsair Twin2X? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) widze je w komputroniku w cenie 772zl za 2x1GB 675MHz 4.4.4.12. czy ktos juz testowal te ramy? Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez s_noopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ja mam 2x512 pc800 cl5... ale to potestuje dopiero w przyszlym tygodniu jak bede mial nowego kompa:) a powinny byc dobre... jeszcze geile mozesz rozwazyc... bo kingstony hyperx pewnie drogie, a patrioty maja wysokie napiecie i moga kiepsko dzialac na niektorych mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...