michał.em Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hej, Mam możliwość kupna od znajomego Smeprona 2800+ (thorton) i płytę EPoX 8KRAI(via 600), sprzęcik powędrowałby do kompa mojej siostry. Ile ten zestaw jest wart maks, aby nie przepłacić? kupował ktoś ostatnio coś podobnego? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 a na allegro ogladales ceny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Hej, Mam możliwość kupna od znajomego Smeprona 2800+ (thorton) i płytę EPoX 8KRAI(via 600), sprzęcik powędrowałby do kompa mojej siostry. Ile ten zestaw jest wart maks, aby nie przepłacić? kupował ktoś ostatnio coś podobnego? pozdro Jak używane to wiecej niż 250zł napewno bym za to nie dał :) a nawet nie wiem czy tyle nie jest za drogo. Nowy sprzet za 330zł już masz i procek 64bit :) patrz www.proline.pl Sempron 2800+ 64bit - 179zł. A w płytach głównych jest sporo do wyboru nawet jest jedna za 139zł http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GIGABYTE+K8VT800+BOX ( razem 318 ) lub płytka za 150 pare lub jest pare za 179zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...