Gość wodnikpl Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam mam nastepujacy problem. Gdy w bootvisie wlaczam opcje Trace >>> Optimize System to Pc normalnie sie rebootuje a potem gdy juz spowrotem wejdzie do windy wyskakuje mi takie okno: a potem takie: Wie ktos moze o co chodzi?? Dodam jescze ze kedys wszystko ladnie chodzilo i nie bylo takich problemow. Aha i prosze o nie pisanie mi odpowiedzi typu: Przeinstaluj program itp. bo juz to robilem kilka razy ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PR23M0 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) ja z tego drugiego komunikatu wyczytałem, że Bootvis prosi Ciebie o załączenie jakiegoś programu do defragmentacji dysku :-P a co do pierwszego okienka to może jakieś programy ładujące sie przy starcie blokują działanie Bootvis-a, jak możesz to wrzuć liste. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez PR23M0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nic mi nie blokuje. Wiem ze to glupie ale sprawdzalem nawet czy zone alarm go nie blokuje. Wszytko jest OK. A o jaka liste ci chodzi? Autostartu ? Procesów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PR23M0 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 chodziło mi o listę programów strartujących z windą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 To wie ktos o co moze chodzic ?? Pomozcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...