Gość Boone Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Planuje zmienić co nie co :) Więc tak : Epox 9NPA3 Ultra Kochany i tani Venicek 3000 :) GF 7300GT 256/256 (z zalmanem) 2x1 gb Kingston I teraz najgorsze - mam taki zasilacz i on z tego co wiem ma słabe 12V. Wiadomym jest, że nie pociągnie mi tego zestawu. No chyba, że się myle. Oświećcie mnie. A co do nowej zasiłki to będe brał modecom'a razem z budą ale też nie wiem jakiego. Wybierzcie mi coś z Apollo bo najprawdopodobniej tam będe brał zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a do jakiej kwoty ta zasilka?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 a do jakiej kwoty ta zasilka?:)No myślę, że razem z budą to tak do 230 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 uu, to troche malo... ale moze to Moze by wytrzymalo... a jak nie to jakas buda z allegro + inny zasilacz (modecom mc-400?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tylko ze Feel w tej budzie bedzie gorszy od tego Fortrona. Lepsza bedzie jakas buda z allegro i Modecom MC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nie ma sensu brac "jakiejs" budy z allegro, blachy beda sie giely i bedzie kiepskiej jakosci. Z low-endowych polece obudowe Modecoma - bez zasilacza + zasilacz z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) A niby dlaczego ma nie pociagnac takiego zestawu?? :blink: :blink: Bez sensu stwierdzenie. Przeciez w tym kompie prawie nic nie ma. W sumie to by nawet dobre 300W starczylo. Gdybys zapodal config typu X2@2700mhz i X1900xtx(CF :wink: )to rozumiem, ale taki sprzet... Wiadomym jest, że nie pociągnie mi tego zestawu. No chyba, że się myle. Oświećcie mnie. Mylisz sie i to bardzo! Lepiej te 230zł zainwestuj w lepsza bude bez zasilki bo ja wnioskuje bude tez chcesz kupic tak?? Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...