crategus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam, Szukalem po forum ale nie znalazlem odpowiedzi... KT 400 obsluguje agp x8... Na pudelku z radka 9k Pro pisze ze AGP x8.... ale czy obsluguje... hmmm? Za zbója nie moge puscic na agp8x... Jakies pomysly? Z poziomu windy? Jakies konkretne stery? Bios na grafice? Czy po prostu sciema i radki 9k pro chodza tylko na agp 4x? TIA. pzdr.crat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Z tego co się orientuje to obsługują tylko AGP x4. Moze wyszły jakieś nowe, ulepszone, ale jest to wątpliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 na moim pudle z grafiki wyraznie pisze agp8x... pewnie to zwykla sciema :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 prawdopodobnie bo ja też gdzieś to widziałem na jakiejśstronce z testemi to w speyfikacji było że 9000 idzie na agp 8x ale jakioś nie widziałem tego w praktyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Chyba tylko oryginalne Radki 9000Pro maja obsluge Agp 8x (bodajze na tom's hardware guide czytalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 dopiero ma wejsc na rynek RV280 czyli R9000pro z AGPx8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Potwierdzam. Radeon 9000pro czy nie pro AGPx8 nie obsłuży. Dziwne z tym pudełkiem, wprowadzają w błąd klientów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...