Kominiara Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 pomozcie mi bo nie wyrabiam juz :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie. Jak sie zjedzie troche wiecej samochodow to pokaz slajdow mam. Zmiana rozdzielczosci tez nic nie daje, ani wylaczenie opcji. Procek troche slaby mam, ale u mojego kolezki na tym samym procku i gf2mx400 smiga jak glupie. Wiec nie wiem gdzie jest problem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 pomozcie mi bo nie wyrabiam juz :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie. Jak sie zjedzie troche wiecej samochodow to pokaz slajdow mam. Zmiana rozdzielczosci tez nic nie daje, ani wylaczenie opcji. Procek troche slaby mam, ale u mojego kolezki na tym samym procku i gf2mx400 smiga jak glupie. Wiec nie wiem gdzie jest problem :evil: spróbuj jeszcze innego windowsa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie bede zminieal windowsa dla 1 gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie bede zminieal windowsa dla 1 gry. Spróbuj w opcjach wyłączyć trails, czy jak tam to sie nazywa. Wyłącz też w radku filtrowanie anizotropowe i FSAA... Może pomoże... Tak czy siak giera ma engine graficzny z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y silnie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 do xp sa jakies patche do directx'a chyba .. poszukaj na microshicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 jesli nic nie pomaga to zdefragmentuj dysk... mi tez sie tak robi... ale po defragmentacji wszystko ladnie pieknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 nvidia rulezzzzzzzz :):):):) 23.11 i smigam jak nigdy w 1024x768x16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 pomozcie mi bo nie wyrabiam juz :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie. Wylacz Synchronizacje pionowa (drivery + w grze) oraz wylacz antyaliasing. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Nie od dzis wiadomo ze Radek potrzebuje silnego proca zeby rozwinac skrzydla. Nie Nvidia rules tylko Seleron sucks! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Wyglada na to ze bede musial zainwestowac kolejne pieniadze w plyte i procka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 WIESZ wydaje mi sie to dziwne bo kumpel ma celerona 633 @ 712 :( geforca 2 mx 400 i 160mb ram (128 + 32) i powiem ci szczerze że chodzi mu bardzop ładnie !!! oczywiście w 640x480x16! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ja nie mam zadnych problemow z GTA3 gram w 1024-768 i gierka bardzo plynnie chodzi.Nie probowalem jej na dx8.1 bo zainstalowalem dx9 moze to ci pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Hmm..jakbym mial xp 1900 to pewnie tez by mi ta gierka plynnie chodzila. Dzisiaj zainstaluje win98 na drugim dysku i zobaczymy jak to bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Hmm..jakbym mial xp 1900 to pewnie tez by mi ta gierka plynnie chodzila. Dzisiaj zainstaluje win98 na drugim dysku i zobaczymy jak to bedzie :)Jaki tam 1900+ ten procek pozyl 3dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...