Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

pomozcie mi bo nie wyrabiam juz :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie. Jak sie zjedzie troche wiecej samochodow to pokaz slajdow mam. Zmiana rozdzielczosci tez nic nie daje, ani wylaczenie opcji. Procek troche slaby mam, ale u mojego kolezki na tym samym procku i gf2mx400 smiga jak glupie. Wiec nie wiem gdzie jest problem :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomozcie mi bo nie wyrabiam juz  :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie. Jak sie zjedzie troche wiecej samochodow to pokaz slajdow mam. Zmiana rozdzielczosci tez nic nie daje, ani wylaczenie opcji. Procek troche slaby mam, ale u mojego kolezki na tym samym procku i gf2mx400 smiga jak glupie. Wiec nie wiem gdzie jest problem :evil:

spróbuj jeszcze innego windowsa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede zminieal windowsa dla 1 gry.

Spróbuj w opcjach wyłączyć trails, czy jak tam to sie nazywa. Wyłącz też w radku filtrowanie anizotropowe i FSAA... Może pomoże... Tak czy siak giera ma engine graficzny z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y silnie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomozcie mi bo nie wyrabiam juz  :( . Isntalowalem juz ze 3 rodzaje sterownikow z ati.com, instalowalem tez z omegacorner.com, zmienialem ustawienia na karcie, upgrade biosa plyty glownej zrobilem i tez [gluteus maximus]. Ta gra chodzi mi nedznie.

Wylacz Synchronizacje pionowa (drivery + w grze) oraz wylacz antyaliasing.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...