Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema, pozyczylem od kumpla nagyrware DVD i najprosciej mowiac nie wykrywa mi jej :mur: tzn. w biosie sa widziane 2 napedy moj i jego. Ale jak wejde do windy to nie widzi wogole tej stacji dyskow. Tylko moja ;/ Zmienialem zworke po kilka razy, przepinalem ja pod rozne miejsca na tasmach, nawet cala tasme wymienilem i nic. Wie ktos moze o co chodzi ? Pomozcie. Stawiam piwo temu kto mi pomoze. :D Z gory wielki dzieki i pozdro. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A próbowałeś wejść do menadźera urządzeń --> stacje dysków cd/dvd --> ppm (skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu). U mnie to zawsze działa B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tak probowalem. Widzi tylko mojego CD'ka. Napedu DVD brak. Ale w biosie sa widziane oby dwa. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Zobacz czy zworki są ustawione prawidłowo. EDIT: no nie doczytałem :wink: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 "Zmienialem zworke po kilka razy" - czytaj pierwszy post -Caleb- Probowales z jednym napedem? Tylko DVD. Moze jakims cudem naped zainstalowal sie jako nieznane urzadzenie. Sprawdz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak odlacze swojego CD'ka to dalej naped DVD jest widziany tylko w biosie. ;/ O co chodzi ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak odlacze swojego CD'ka to dalej naped DVD jest widziany tylko w biosie. ;/ O co chodzi ? :(A jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Windows XP SP2 <_< A co to ma do rzeczy ? Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Windows XP SP2 <_< A co to ma do rzeczy ? Jakbyś miał Win 95 to mogło mieć :wink: Nvm, trzeba wszytskie ewentualności wykluczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...