Skocz do zawartości
MaZZeo

Objectdock, Rocketdock, Y'zdock?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chodzi o to, że nie wiem który program wybrać, narazie przetestowałem rocketdcocka, ale nie mogę zrobić wiecej niż 1 pasek. Czy da się? A czy te dwa inne programy są lepsze czy gorsze?

Edytowane przez MaZZeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do czego te programy sluza, jesli mozecie wtajemniczyc mniej zorientowanych??

btw. i tak zobacze na googlach bo mnie ciekawosc zżera :] ale jesli juz topic jest w podstawowych to mozna napisac cos wiecej zeby kazdy wiedzial o co chodzi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da się w ObjectDock zrobić kilka pasków, oto mój pulpit mój pulpit

tylko mam problem z tym Objectdockiem bo za każdym razem jak uruchomię Windows`a to pojawia mi się komunikat, że Objectdock odzyskał ustawienia, wystarczy wtedy wcisnąć "OK" i już. Ale i tak to denerwuje :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da się w ObjectDock zrobić kilka pasków, oto mój pulpit mój pulpit

tylko mam problem z tym Objectdockiem bo za każdym razem jak uruchomię Windows`a to pojawia mi się komunikat, że Objectdock odzyskał ustawienia, wystarczy wtedy wcisnąć "OK" i już. Ale i tak to denerwuje :huh:

Uzywam ObjectDocka ale pierwsze słysze że jest taka możliwość włączenia więcej pasków niż jeden. Moze mi to ktoś napisać jak włączyć kolejne paski ??

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi