MaZZeo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Chodzi o to, że nie wiem który program wybrać, narazie przetestowałem rocketdcocka, ale nie mogę zrobić wiecej niż 1 pasek. Czy da się? A czy te dwa inne programy są lepsze czy gorsze? Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja mam Objectdock'a i jest super, ale też nie da się zrobić kilku pasków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A do czego te programy sluza, jesli mozecie wtajemniczyc mniej zorientowanych?? btw. i tak zobacze na googlach bo mnie ciekawosc zżera :] ale jesli juz topic jest w podstawowych to mozna napisac cos wiecej zeby kazdy wiedzial o co chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 HucK --> kurde, w takim razie nie wiem w jaki sposób wpisując w google widzę obrazki, na których jest kilka takich :mur: a mi jeden nie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 da się w ObjectDock zrobić kilka pasków, oto mój pulpit mój pulpit tylko mam problem z tym Objectdockiem bo za każdym razem jak uruchomię Windows`a to pojawia mi się komunikat, że Objectdock odzyskał ustawienia, wystarczy wtedy wcisnąć "OK" i już. Ale i tak to denerwuje :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 da się w ObjectDock zrobić kilka pasków, oto mój pulpit mój pulpit tylko mam problem z tym Objectdockiem bo za każdym razem jak uruchomię Windows`a to pojawia mi się komunikat, że Objectdock odzyskał ustawienia, wystarczy wtedy wcisnąć "OK" i już. Ale i tak to denerwuje :huh: Uzywam ObjectDocka ale pierwsze słysze że jest taka możliwość włączenia więcej pasków niż jeden. Moze mi to ktoś napisać jak włączyć kolejne paski ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 , oto mój pulpit mój pulpiteee mi sie nie podoba czy to zjada zasoby systemowe i jak bardzo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Objectdock zabiera u mnie 5 MB Jak zrobić te kilka pasków? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No u mnie żre tylko 920 kilo ;] Niech ktos powie jak zrobić kilka pasków :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...