mieciu300 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam, Mam taki problemik. Chcę sobie założyć neostradę ale nie wiem jaki mam kupić modem. Nigdy się nie zajmowałem modemami więc kompletnie się na nich nie znam. Na allegro znalazłem taki: http://www.allegro.pl/item120126383_modem_...st800_hit_.html Co wy sądzicie o nim i jeśli nie jest za dobry to czy możecie zaproponować jakiś inny..???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak niepotrzeba Ci huba/switcha (do sieci lan) ani netu bezprzewodowego (wifi) to ten sagem jest najlepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak niepotrzeba Ci huba/switcha (do sieci lan) ani netu bezprzewodowego (wifi) to ten sagem jest najlepszy:) Znaczy jeśli bedzie miał dodatkową sieć lub inne bajery które będe umiał wykożystaći będą mi przydatne to mogą być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 tylko, ze taki z bajerami to kosztuje 200-300 zl raczej:) i jak nie masz laptopa z wifi albo kilku kompow w domu to sie w ogole nie oplaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 znaczy jesli chodzi o laptopy to mam 2 a kompy to mam 3 no i ja znalazłem też takie w miare (chyba bo nie jestem pewien) co są nie drogie a też mają te funkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) znaczy jesli chodzi o laptopy to mam 2 a kompy to mam 3 no i ja znalazłem też takie w miare (chyba bo nie jestem pewien) co są nie drogie a też mają te funkcje. Hmm a jak to jest z tym Live boxem? Ja dostałem go za darmo i służy u mnie w domu jako router :lol: Do liveboxa można chyba z 3 kompy podłączyć + jeden bezprzewodowy. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 bezprzewodowych to mozesz ile chcesz podlaczyc... chyba, ze to dziala w trybie ad-hoc to wtedy rzeczywiscie jeden:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu300 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Hmm a jak to jest z tym Live boxem? Ja dostałem go za darmo i służy u mnie w domu jako router :lol: Do liveboxa można chyba z 3 kompy podłączyć + jeden bezprzewodowy. No a przy użuciu tego live boxa to idzie podłączyć 2 kompy tak by oni sie nie dowiedzieli...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...