evocati Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja pytanie mam co do tego. Ser obtaczmy w macy lub bulce tarteej i potem do jajka, czy w mace i w bulce i potem do jajka. Moze ktos kolejnosc napisac ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No standardowa panierka... Obtaczasz w mące, moczysz w jajku i obtaczasz w bułce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Co do serów pleśniowych to jadam wszystkie: Camembert, Brie, te bardziej pleśniowe typu Lazur, Cambozola - uwielbiam wszystkie :) Taki prosty przepis na Lazura: - 1 Lazur - śmietana - 3 ząbki czosnku Wyciskamy czosnek, dodajemy śmietany do osiągnięcia takiej kremowej konsystencji i jest pyszny krem pleśniowy na kromkę :) Czosnek idealnie pasuje Dobra tez jest pizza serowa, w której używa się serów pleśniowych - mniaam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...