Skocz do zawartości
VeganJustice

Jakie Pamieci 2x1gb 800

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz mam problem , poniewaz planuje kupic plytke DS4 pod E6300. Ta plyta niestety ma klopoty z OC jesli pamieci sa na chipach D9 jak wiadomo.

Niestety z tego co sprawdzlaem na xtremsystem wszystkie pamieci DDR2 800 jakie mam do wyboru (extreme series z patriotow lub corsairow) sa wlanie na tych kostkach. Co polecacie zrobic ? Czy pamieci 667 (musialy by wyciagnac conajmniej 333@480) nie beda ograniczaly OC an tym procku(licze na FSB przynajmniej 480-90 ) ? Jakie pamieci polecacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze mozna leciec np 4:3...

no wlasnie ,tyle ze to troche takie ekhm antywydajne jest :/

ech... napisalem to w dziale pamieci bo moze ktos mi powie czy sa jakies corsairy, patrioty lub ostatecznie geile 800 @ 4-4-4-12 NIE na kosciach D9 ?

no wlasnie ,tyle ze to troche takie ekhm antywydajne jest :/

ech... napisalem to w dziale pamieci bo moze ktos mi powie czy sa jakies corsairy, patrioty lub ostatecznie geile 800 @ 4-4-4-12 NIE na kosciach D9 ?

PDP Patriot Dual ELK 2x 1GB DDR2 900MHz

w spise pamieci ddr2 te sa jako

PATRIOT DDR2 512/1024/2X512/2X1024 - 7200LL 900@5-5-5-152.3+V chips??? HS=RED

czyli w sumienie wiadomo, na pewno nie beda na D9tkach ? i pojde na 800 4-4-4-12 > ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, moze bys najpierw czytal poprzednie posty, chodzi o to zeby NIE byly na D9 , poniewaz te plyty gigabyte maja z nimi klopoty. ale i tak dzieki za dobre checi ....

oj sorry nei zauważyłem tego już 14 godzin przy kompie dlatego :? ide w kime

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi