Slayer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jak wyżej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A wisz mam Banszowke8) spox karta qrcze kiedys to 400 zeta za nia dalem i szalalem na NBA 99 to byly czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A wiesz- mam ofertę kupna Banshee na PCI za 40 zł....jeszcze nie wiem, co robić. A jaka ta twoja jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Moja to 3Dfx VooDoo Bansche 16 MB AGP obsługuje 16/24/32bity w systemie z czestotliwosci nie pamietam, bo teraz na Ti4200 siedze :D Raczej nie jest na sprzedanie, bo w razie potrzeby chce miec cos na zamiane w razie gdyby sie Ti420 zjarala albo bym ja sprzedał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A czemu jej nie włożysz do kompa? Jak jest na PCI to nie powinna sprawiać problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jest na AGP a po drugie to musiałem pozyczyc bliskiemy koledze bo stara spzreedal i nowa teraz ma zamiar kupic wiec przeynajmniej terz nie podam. Jak sie z nim skontaktuje to podam czestotliwosc pracy pamiec rdzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ee...to nie ważne :P W każdym razie- ktoś coś jeszcze ma do zaoferowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Moja to 3Dfx VooDoo Bansche 16 MB AGP obsługuje 16/24/32bity Oj, chyba Allen cóś przekręciłeś, od kiedy voodoo banshee obsługuje 32 bity ? Z tego co ja wiem to potrafią to tylko voodziaki z serii 4 i 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Mozliwe ze cos przekrecilem bo karty jako tako w kompie nie mam zainstalowanej wiec to moze przez skleroze heheeh:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 cości Allen statystyki postów spadły, na początku miałeś około 70 postów dziennie a teraz tylko 16 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Moja to 3Dfx VooDoo Bansche 16 MB AGP obsługuje 16/24/32bity w systemie Oj, chyba Allen cóś przekręciłeś, od kiedy voodoo banshee obsługuje 32 bity ? Z tego co ja wiem to potrafią to tylko voodziaki z serii 4 i 5 moze chodzilo o to, ze pod winda w 2d jest 24/32bit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jak sie z nim skontaktuje to podam czestotliwosc pracy pamiec rdzenBanshe miały 115/115 lub 125/125 nie pamiętam dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...