Gość Qroń Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dobra, sprawa jest taka że kupiłem sobie nagrywarke DVD jak w opisie i jakość wydruków LightScribe daje wiele do życzenia. Tak się zastanawiem czy stery by coś pomogły. Ściągnąłem najnowsze jakie były w necie i lola mam bo nie wiem jak je zainstalować. Ten sterownik jest w formie pliku z rozszerzeniem BIN i niciach!a nie wiem jak to ugryźć... Plis pomóżcie noobowi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jest to fimware do nagrywarki. W archiwum jest ten plik z rozszerzeniem BIN, program do flashowania i instrukcja aktualizacji i do niej ciebie odsyłam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jest to fimware do nagrywarki. W archiwum jest ten plik z rozszerzeniem BIN, program do flashowania i instrukcja aktualizacji i do niej ciebie odsyłam. No włąśnie udalo mi się wczoraj, ale szukania było..... Czyli z tego co rozumiem to wgrywane te sterwniki są jak bios, a te systemowe tylko się do nich odwołują. Dla windy pewnie nic nowszego nie znajde, ale pewnie i tak nie ma takiej potrzeby. W każdym bądź razie update już zrobiony, czyli temat do zamknięcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigant Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 witam, mam ten sam problem co wyżej z tym że po probie aktualizacji wyskakuje mi komunikat flash cmd fail. no i sterownika zainstalowac nie moge i w tym momencie sh-s162a na nic nie reaguje nawet sie nie chce otworzyc. :lol2: czy ktos zna odpowiedz na to zjawisko????????? HELP :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...