radoos Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam wlasnie znalazlem na wp artykuł o nowej Operze,ale widze ze na forum to nie nowosc.Mam pytanie czy wie ktos skąd zassac polska wersje lub jakies spolszczenie ?? Aha jak wywalić IE6 z Win XP z sp1 i ile miejsca mozna zyskać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Polskie pliki do opery zazwyczaj bywały na stronie opery właśnie. Jeżeli nie ma, to musisz poczekać. To zadaje się ciągle wersja beta (jeżeli mówimy o operze 7, ja ciągle mam 6.05, bo na dziwięk słowa beta mnie trzęsie) IE6 z service packiem (dla XP/2k) formalnie nie usuniesz, tylko ikonę z pulpitu, chyba że wyjdzie jakiś tweaker (może już jest?), ale całkowite usunięcie IE nie ma sensu, bo za dużo programów kożysta z jego bibliotek (gg na przykład). A zwolniłoby Ci to może 60mB, może 90...nie ma sensu taka zabawa, w/g mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 opera 7 final juz jest od wczoraj... patrz kilka postów niżej, spolszczenie jest do 6,05 do 7 jeszcze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Pliki spolszczające od 6.05 działaja, ale nie do końca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...