Gość sofciki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Interesuje mnie obudowa, taka, żeby bez problemu pasowała płyta Asrock 939Dual-SATA2 ULi s.939 !! Cena do 70 zł, choć mile wiedzane nawet 50 B-) Może ktoś akurat ma taką to niech pisze PW!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mustang 1072A za 58 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ultramedia Point Jest duża i moim zdaniem będzie lepszy przepływ powietrza. Pomimo, że jest szpetna to sam ją kupię jak na nowo wystawią (a wystawią, bo napisałem im maila). edit: Jak coś to rozmawiałem ze sprzedającym i można kupić poza aukcją. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 czemu? taka az brzydka to nie jest ;) tylko by trzeba bylo to cos czerwone usunac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ModeCom Winner Licytuj. Jak nie przekroczy 35 zł to według mnie warto wziąć(+15zł przesyłka więc idealnie 50zł wychodzi ) Na zdjęciach wygląda na zadbaną i ma coś fajnego a mianowicie dwie szuflady z przodu na napędy a czasami dostać 2 w sklepie to nielada sztuka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) lepiej przyszaj sie na to : http://allegro.pl/item120228458_duza_obudo...sza_takiej.html pozniej kilka h roboty i masz bude jak marzenie albo to : http://allegro.pl/item120972043_big_tower_...r_atx_bcm_.html Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofciki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zapomniałem dodać :mur: , że mam już zasiłke fortrona B-) także chodzi mi o samą obudowe. jak ktoś ma inne propozycje prosze pisać. Może będe licytował którąś z podanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ModeCom Winner Licytuj. Jak nie przekroczy 35 zł to według mnie warto wziąć(+15zł przesyłka więc idealnie 50zł wychodzi ) Na zdjęciach wygląda na zadbaną i ma coś fajnego a mianowicie dwie szuflady z przodu na napędy a czasami dostać 2 w sklepie to nielada sztuka :) No na 100% cena minimalna będzie poniżej 35zł :mur: sofciki: Jak masz fortrona to może być problem, bo one mają krótkie kable. Obudowy podane przez nas należą do tych większych (oprócz mustanga), więc raczej odpadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofciki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) No na 100% cena minimalna będzie poniżej 35zł :mur: sofciki: Jak masz fortrona to może być problem, bo one mają krótkie kable. Obudowy podane przez nas należą do tych większych (oprócz mustanga), więc raczej odpadają. :huh: Nie zwróciłem na to uwagi, ale dzięki za info;p Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez sofciki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...