niko2003 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Mój ojciec nagrał na twardy dysk nagrywarkiDVD film w najlepszej rozdzielczości. Nagrywarka ta nieche teraz tego przekonwertować na jakość ciut gorszą. Zgrał ten film więc na DVDRW i wkladając do komputera nic sie nie wyświetla (chociaż mozna zrzucić obraz tej płyty). Moje pytanie, czy jest jakiś program lub standard nagrywania i odtwarzania tego na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Moje pytanie, czy jest jakiś program lub standard nagrywania i odtwarzania tego na PC? nie zabardzo rozumiem ale do przegrywania plyt dvd polecam dvdfab platinium lub clonedvd + anydvd Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez morron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a jakiej firmy jest ta nagrywarka? jaki model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...