adas919 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam Mam "mały" problem z moim kompem. Cfg: DS3 topower p5 400W goodram 1gb 667 galaxy zalman 7600gs c2d e6300 Cały nowy sprzęt przyszedł do mnie 2 dni temu i wziąłem się za instalacje. Wszystko było ok do czasu...instaluje winde i w momencie instalowania urządzeń blue screen...prawie zemdlałem. Jak narazie nic nie pomaga. Wgrałem nowy bios-F4 i dalej nic, wgrałem drivery do Sata i nic... Czy naprawde jest aż taki problem z tymi pamięciami że system nie chce się zainstalować? Bardziej problem jest opisany przeze mnie tutaj-klik Prosze panowie pomóżcie mi...;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Spróbuj z innymi pamięciami. Ewentualnie z innym dyskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas919 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jak mi dasz na to kase to oczywiście spróbuje ;) Jedyne nad czym się teraz zastanawiam to jest wymiana ramu, już napisałem do Apollo i nie ma problemu z ich wymianą. Jeśli już nic wam nie przyjdzie do głowy to polećcie mi jakieś ramki z apollo.pl do 400zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Miałem na myśli pozyczenie od kogos, no lae chyba nie masz takiej mozliwosci. Co do ramów moze wez twinmos twister 800mhz cl4 512mb, a z czasem dokupisz drugą kosc do duala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wyzej masz temat o plycie DS3, raczej tam powinienes o to pytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wez pobaw sie slotami w mobo, pozniej skasuj partycje i stworz nowa. Jesli masz jakies karty rozszerze to wyjmij je i dopiero instal windy.Ustaw bardzo luzne timingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas919 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 @binek- zapytałem @Farid-próbowałem przemieniać sloty, skasowałem partycje i od nowa ją zrobiłem i nic, podnosiłem v na memkach i nic, noo timingi jeszcze nie próbowałem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) po co piszesz w temacie o tej płycie to samo co w tym topicku PRZECZYTAJ REGULAMIN !!! Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxos Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Mam identyczne mobo, procek oraz memki i identyczny problem. I rozwiązania, które zapewni ci 100% satysfakcji nie ma, ALE! Możesz w biosie obniżyć częstotliwość pamięci do 533 Mhz, i instalka spokojnie ci pójdzie (najprawdopodobniej, tak było u mnie) Wchodzisz w M.I.T. i zmieniasz System Memory Multiplier z Auto na 2.0 (chyba, nie jestem pewien - w każdym razie tak, żeby w Memory Frequency było 533 Mhz) System działa całkiem stabilnie, choć czasami (naprawdę nieczęsto) zdarzają się zwiechy... ale cóż kiedyś memki w miarę możliwości wymienię. Na razie da się spokojnie żyć i w gry grać ;) Napisz czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) z tego co slyszalem goodram 667 kulawo(niestabilnie) chodzi na ds3 Po drugie : sa juz odpowiednie tematy, chyba w twoim przypadku nabardziej pasuje temat o gugabyte'ach na P965... Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...