maly16 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Proszę o pomoc w wyborze płyty. Procesor Core2Duo 6300. OC fsb okolo 400-430. Zalezy mi na stabilnosci i wysokiej jakosci wykonania plyty, ktora ma lepsza wbudowana sieciowke, dzwiekowke itp. Nie interesuja mnie wifi, piloty i inne gadzety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Hmm obie płyty się sprawdzą, aczkolwiek celowałbym w Asus'a. Większe możliwości OC bez vmodów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dla mnie obie płyty są porównywalne, ale ... Właśnie to ale. Jeśli potrzebujesz FSB max.~ 400MHz, a nie potrafisz robić modów, to wtedy asus. A jeśli umiesz robić mody, to płytka Intela jest właśnie dla Ciebie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeganJustice Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zadna z nich , te plyty sprawdzaja sie lae tylko przy wyzszych mnoznikach od e6600 w gore, na e6300 oc nei bedzie zadowalajace, Do procka ktory chesz polecam gigabyte DS4 + pamieci corsairy C4 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...