mattnick Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ile bloków jest w stanie uciągnąć ?? Mam już 3 a zastanawiam się nad dołożeniem kolejnych 3 (2xhdd i mofset) pytanie 2 czy dokładać kolejną bipII czy lepiej kupić grzejnik konwekcyjny jakiś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 20, może 30... To jest potwór a nie pompa, nie ma szans żeby nie pociągnął jakiegoś układu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 no bo jeszcze mam w planach sb, ddr-ram, ram na grafice...tylko co z odprowadzeniem ciepła...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 SB i Ram nie wydzielają dużych ilości ciepła tak więc jeśli chłodnica dawała radę wcześniej teraz również sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 chodzi mi o poprawę tych wyników bo czasami jak pogram to bipII jest ciepła co oznacza, że nie do końca sobie radzi mimo nadmuchu....więc dać drugą bipII czy sprzedać tą co mam i kupić coś innego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Sprzedaj i kup Coolteka Ekstream albo Maxistream. Będzie dużo wydajniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 raczej chodziło mi o drugą chłodnicę albo grzejnik tylko nie wiem co lepsze będzei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nikt nie wie co będzei lepsze ?? pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jeśli zdecydujesz się na chłodnicę, to zajrzyj do mojej sygnaturki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...