Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=122414519 prosze sie nie zrazac komentarzami sprzedajacego, a raczej ich brakiem, dogadalem sie, ze biore chlodnice i blok za 130zł (tzn ze najprawdopodobniej wezme) a on wysle mi gratis za pobraniem czy oplaca mi sie ten interes?? czy abadona mozna rozkrecic i wyczyscic?? czy to normalne ze z bie tak zchodzi farba i czy na zlaczki 12mm naloze waz 8/120 bo taki juz kupilem dzieki i pozdr ps czy z chlodnicy mozna zdrapac farbe i zostawic ja bez niej albo pomalowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Opłaca się, ale ten BIX strasznie poobijany :P Ale farba jest na nich kiepska i to wszyscy wiedzą Abadona można rozkręcić Na złączki 12 będzie baaardzo ciężko, zapalniczka albo wrzątek i nożyczki może coś pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 bardzo ciezko ale wykonalne czy nie? no chyba ze sie ktos zamieni 4 zlaczki 12mm na 10mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) witam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=122414519 prosze sie nie zrazac komentarzami sprzedajacego, a raczej ich brakiem, dogadalem sie, ze biore chlodnice i blok za 130zł (tzn ze najprawdopodobniej wezme) a on wysle mi gratis za pobraniem czy oplaca mi sie ten interes?? czy abadona mozna rozkrecic i wyczyscic?? czy to normalne ze z bie tak zchodzi farba i czy na zlaczki 12mm naloze waz 8/120 bo taki juz kupilem dzieki i pozdr ps czy z chlodnicy mozna zdrapac farbe i zostawic ja bez niej albo pomalowac?? 1 cena wmiare rozsądna 2 tak, da sie 3 tak, to jest właśnie wada z chłodnic tej firmy 4 tak, sam osobiście miałem. Troszke sie pomeczysz - suszarka/zapalniczka/goraca woda i bedzie dobrze 5(ps) tak, można Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 hmmm a jak bloczek i jego wydajnosc na tle konkurencji np cube non-pro?? i czy jak w chlodnicy pracowala rok woda demineralizowana nie bedzie tam syfu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Duzo gorszy na wykresach w praktyce 3-4 C* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 a co z syfem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ok sprzet doszedl nie moge tylko odkrecic kroccow na abadonie (bardzo mocno trzrymaja, nie wiem czy wlutowane czy co) mam pytanko, jako ze slyszalem ze abadon ma top nie z plexy, to moge zalac calego abadonka w odkamieniaczu albo kwasku cytrynowym (na kroccach od wewnattrz jest kamien, i tylko tak moge go usunac, bo wykrecic ich nie moge) nie uszkodze, zniszcze topu?? kwasek/odkamieniacz, co lepsze?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ok sprzet doszedl nie moge tylko odkrecic kroccow na abadonie (bardzo mocno trzrymaja, nie wiem czy wlutowane czy co) mam pytanko, jako ze slyszalem ze abadon ma top nie z plexy, to moge zalac calego abadonka w odkamieniaczu albo kwasku cytrynowym (na kroccach od wewnattrz jest kamien, i tylko tak moge go usunac, bo wykrecic ich nie moge) nie uszkodze, zniszcze topu?? kwasek/odkamieniacz, co lepsze?? pozdr Kroćce nie są w lutowane bo plexy się nie lutuje :D Możesz salać w odkamieniaczu ale lepiej spróbuj w kwasku cytrynowym. Najlepiej przed tym zabiegie wyjąć o-ring. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ok top na abadonie pekl.... czekam na abadona nb pro z niego sciagne top... bycmoze dorobie mu kiedys jestem wku.rwiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$pEEdiE Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ok top na abadonie pekl.... czekam na abadona nb pro z niego sciagne top... bycmoze dorobie mu kiedys jestem wku.rwiony pękł ci pewnie jak wykręcałeś króćce ;/ z ab pro też bym uważał znajomemu top pękł jak węża nakładał O_o (ale to chyba skrajny przypadek) co do chłodnicy może być kwasek dobry jest tez gorący ocet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dokładnie nie chciały króćce nie chciały sie wykręcic i doopa poszlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ok kupilem w x4pro nowy top za... uwaga!!! 20zł!!! dzieki marcinowi z x4pro!!! porzadna firma jutro bede mial top i pompe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...