Gość MaRuH Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam, wiem że ten dział nie dotyczy monitorów ale było juz tu wiele tematów na temat monitorów i jakoś nikt nie płakał. :) A zależy mi na szybkiej odpowiedzi. A więc obecnie posiadam monitor Samsung SAMTRON 75E 17'' 6 letni, ale mam możliwośc kupic od kumpla za 200zł używke ma z 3-4lata 17" LG Flatron F700P, czy to sie opłaca, czy lepiej pozostać przy tym samtronie? :). Pozdro. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeganJustice Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam, wiem że ten dział nie dotyczy monitorów ale było juz tu wiele tematów na temat monitorów i jakoś nikt nie płakał. :) A zależy mi na szybkiej odpowiedzi. A więc obecnie posiadam monitor Samsung SAMTRON 75E 17'' 6 letni, ale mam możliwośc kupic od kumpla za 200zł używke ma z 3-4lata 17" LG Flatron F700P, czy to sie opłaca, czy lepiej pozostać przy tym samtronie? :). Pozdro. nie oplaca, jesli chesz kupic uzywany monitor to poszukaj czegos 19'' albo 21'' na allegro na kineskopie trinitron albo diamondton za okolo 300 zl chodza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No właśnie za 300, a nie 200... Miałem ten monitorek i bardzo dobrze się sprawował. Za 200 zł dobrej 19 nie wyrwiesz chyba, że Ci sie poszczęści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ok dzieki za odpowiedzi, zostane jeszcze na moim samtronie dozbieram kaski i kupie jakiś 19''crt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...