beka Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 A ja wygrałem ostatnio za 2 dyszki 5 procków - 2 durnie i 3 antki pod S.A :] bryloczków a bryloczków będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ja dziś sobie zrobiłem brelok ze spalonego antka 1700+ (kultowe palomino [; ) wkrętarka+młotek+łańcuszek :) za parę dni wrzucę ładniejsze foto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baal'thazar Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Hmmm ja bym sprawnego S3Trio a juz na pewno sprawnego Durona 1200 nie zamordowal dla gadzetu przy kluczach. Znam dzieciaki dla ktorych Duron 1200 bylby procesorem marzen... S3Trio nawet nie ruszyłem, na tej karcie się wychowałem ;) Co do durona, to jego stan jest nieweryfikowalny z powodu braku odpowiedniej mainboard w okolicy. Za to ram przerobiłem bez skrupułów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) za parę dni możecie się koledzy spodziewać breloka zrobionego z Athlona/Durona by beka :] aviso leży na biurku, zaraz szoruję na pocztę edit: poczta polska :/ paczka będzie dopiero jutro edit 2 : jednak mam dziś :D Niezłe sztuki, nawet jeden Athlon XP w 0.13um ... Edytowane 14 Maja 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...