_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zastanawiam sieczy warto doplacac 80zl do mojego proca i wymienic na Xp1700+ w 0.13 B0.Jak sadzicie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 eee, ja wiem..... ciezko powiedziec...80 zeta to sporo przy cenie tego procka, ale widze, ze ladnie ci sie kreci.... wiec ja bym zostawil to co masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja myśle że Warto, z tego co czytałem i słyszałem B0 sie super podkręca i mniej grzeje od Palomino. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja myśle że Warto, z tego co czytałem i słyszałem B0 sie super podkręca i mniej grzeje od Palomino. No tak ale ten moj tez nie najgorze sie kreci (patrz podpis).gdybym mial pewnosc ze wykrece dziada na te 2200MHz na moim coolerku to bym zmienial ,ale jesli skonczy sie na 2000MHz to niewiem czy warto :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 JA bym zmienił. Lepsza technologia i mniejsze temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zastanawiam sieczy warto doplacac 80zl do mojego proca i wymienic na Xp1700+ w 0.13 B0.Jak sadzicie ?? ja na twoim miejscu dał kaske na jakiś szczytny cel np. dla sierot itp... ciebie pare mhz niezbawi a możesz komus frajde sprawić :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A tam technologia to mi akurat zwisa,licza sie liczby.Jak myslicie, realne te 2.2GHz na Evercool'u CUD-725 (miedziak 5000obr/min) i moim solteku ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zastanawiam sieczy warto doplacac 80zl do mojego proca i wymienic na Xp1700+ w 0.13 B0.Jak sadzicie ?? ej zartujesz chyba 8O tak ladnie ci sie kreci ten proc a ty chcesz go sprzedac i dolozyc 80 pln do proca ktory podobnie sie bedzie krecil, nie warto zachodu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zastanawiam sieczy warto doplacac 80zl do mojego proca i wymienic na Xp1700+ w 0.13 B0.Jak sadzicie ?? ja na twoim miejscu dał kaske na jakiś szczytny cel np. dla sierot itp... ciebie pare mhz niezbawi a możesz komus frajde sprawić :) :) Tak tak i mowi to ten z Xp1700+ w 0.13 w konfigu :D :D :D Ja wiem o co Ci chodzi,boisz sie ze moj bedzie sie lepiej krecil :D :D :D :D :D Ale tak na powaznie to troche sie woham z ta wymiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 uwazam, ze przy twoim procu nie warto sam masz extra egzemplarz, ja bym sie nie zdecydowal , na pewno nie za 80 zybla ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nie ma po co wymieniac w dodatku za 80 zto masz juz ponad 1/5 XP1700+B0. Szczerze odradzam wymiany. Po co terz na 1700+ wydawac skoro za jakis czas pojawia sie 2100+ B0 i 2200+ B0 wtedy mozna by wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zastanawiam sieczy warto doplacac 80zl do mojego proca i wymienic na Xp1700+ w 0.13 B0.Jak sadzicie ?? ja na twoim miejscu dał kaske na jakiś szczytny cel np. dla sierot itp... ciebie pare mhz niezbawi a możesz komus frajde sprawić :) :) Tak tak i mowi to ten z Xp1700+ w 0.13 w konfigu :D :D :D Ja wiem o co Ci chodzi,boisz sie ze moj bedzie sie lepiej krecil :D :D :D :D :D Ale tak na powaznie to troche sie woham z ta wymiana. :wink: proca masz niezle wykręconego za 80 zeta moim zdaniem sie nie opłaca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Za ta prawie stowe to zmien karte graficzna - chyba, ze korzystasz z TV i tych innych bajer w AiW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Za ta prawie stowe to zmien karte graficzna - chyba, ze korzystasz z TV i tych innych bajer w AiW. kozystam i to dosc czesto i bardzo radykalnie a w giery to raczej nie gram,wiec grafa odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 moim zdaniem nie pyli sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...