Skocz do zawartości
Nick126

Wybór Ostatnich Rzeczy :p

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam się do kupna takiego sprzętu:

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz BOX - 875, Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 - 669, Galaxy 7600GS 256MB 1.2ns 500/1400 Zalman - 625, Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II, zapis prostopadły) - 240

Corsair Twin2x 2x512 800Mhz albo GoodRam Pro

Nie wiem jaki wybrać zasilacz i obudowę. Doradzano mi Topower'a i Enermax'a ale mój sklep takich nie ma. W sklepie powiedzieli ze Chieftec GPS-450AA-101A ATX 450 Watt. Może być??

I chciałbym żebyście doradzili jeszcze obudowe. Jakaś tania, dobra, nie zależy mi na extra wyglądzie.

Czy te pamięci będą działać na DS4? Podobno jakieś problemy były, nie wiem czy nadal są.

I ostatnie. Lepszy DS3 czy DS4 ? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zle zrobisz chieftec kiedys sam robil zasilki obecnie dla nich zasilki produkuje delta (nie wiem czy wszystkie) oczywiscie bardzo dobra firma ja bym oczywiscie wolal kupic topewr oem za 199zł od zenfista ale ja kupilem cos lepszego przynajmniej w kategorii cena jakosc znowu sie pochwale http://allegro.pl/item119033813__rarytas_s...pciex_sata.html sprobuj zapytac sie kolesia moze ma jeszcze jakies zasilka naprawde wymiata i cena miodzio jedynie brak nalepek porysowana buda 3miechy gwary ale kto by sie martwil a tak to

topower 400

ds4

buda wedle uznania

pamiatki nie lepiej kupic ajtansze gowna 2x1gb jakosc nie pokona ilosci (wiem dziwny jestem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi