wiktusser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam! Mam taki oto problem: pozyczyłem kumplowi pendrive i po tym jak go mi oddał nie mogę go uruchomic tzn. przy naciśnięciu 2 razy na ikonkę pendrive'a (dysku wymiennego) wyświetla się komunikat "Dysk w stacji F: jest nie sformatowany. Czy chcesz sformatować dysk teraz?" to już jest dziwne ale dobra ide dalej i naciskam tak. Przy rozpoczęciu formatowania pojawia się komunikat dysk zabezpieczony przed zapisem nie udało się sformatować. Pomoże mi ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Może masz w pendrajwie jakąś "wajchę" umożliwiajacą zabezpieczenie i kumpel Ci ją przesunął? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 niestety nie ma czegoś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Spróbuj na innym porcie USB. Gdyby to nie pomogło, to spróbuj sprawdzić czy pendrive działa na innym komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Niestety nie działa ani na innym porci ani na innym kompie :( co teraz? coś z tego będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Gwara? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Sprawdz pod innym systemem operacyjnym (npdzialasz na Xp to sprobuj Linux) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 sformatuj, zmieniając system plików na fat16 albo na fat32, zalezy który masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ummm, fajnie, tylko, że on w ogóle nie może sformatować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ummm, fajnie, tylko, że on w ogóle nie może sformatować...To proste. Spróbuj najpierw za pomocą Easy Recovery odzyskać dane. Ale nie jest to konieczne. A potem załóż partycję na pendrive (jedna o max. wielkości ), dopiero potem można będzie go formatować. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...