Barus Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam Mam problem z zamontowaniem wentyla SCYTHE NINJA w koszyku. Mój procek ma ściągnięty IHS (czapka, beret), i w związku z tym całość wentylatora "idzie w dół" - zapinki są zbyt luźne, aby docisnąć powierzchnie wentylatora do rdzenia procesora. Myslalem nad ścięciem podstaw nóżek koszyka montażowego (wysokość IHS to około 3 mm), jeżeli to nic nie da myślałem nad zeszlifowaniem koszyka o pare milimetrów. Czy ktoś mial/ma podobny problem jak ja? Ewentualnie pozostaje przyklejenie IHS z powrotem na procka (silikon?, zastanawiam sie nad sposobem wykonania). Może ktoś zna jakiś namiar na adres strony gdzie jest pokazane rozwiązanie tegop problemu?. CZEKAM NA SUGESTIE :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jedyna sugestia z mojej strony :arrow: Naucz sie korzystac z forum bo na razie tylko smiecisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...