M@rkos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam wszystkich,to mój pierwszy post. W czerwcu kupiłem Logitecha MX 518. Mysz do wczoraj działała bez zarzutu. Lecz pojawił się następujący problem. Nie portrafię zmieniać czułości myszy pod Set Pointem. Natomiast gdy odinstaluję Set Pointa, to pod windowsem jest możliwość zmiany czułości (3 położenia).Wielokrotnie przeinstalowywałem oprogramowanie. Czy na nowym sterowniku (301), czy na starym (z płytki) ciągle to samo. W msconfigu sprawdzałem: Set Point uruchamia się z windowsem. Może ktoś miał też taki problem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127637 Przegladaj dzialy zanim zalozysz wlasny temat. Powielanie watkow wprowadza lekki nielad i pozniej trudno cokolwiek znalesc [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...