mMATt Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) No to jutro niezle im sie dostanie ze zmarnowanie mi calego weekendu :wink: a jak to nie u nich to tylko format, bo juz probowalem wszystkiego. A pingi i tak skacza, przed chwila byl dobry, teraz nowu jakis kosmiczny jest. Dzieki za pomoc Pozdrawiam! Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez mMATt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jesli tak skacza, to oznacza ze albo ktos majstruje przy sieci, alebo ktos podlaczony do twojej lini (to moze byc ktos podlaczony przez switcha) masowo sciaga p2p ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A jak zainstaluje jakiegos firewalla to moze wtedy bede widziec jakie programy lacza sie do neta z mojego kompa? Warto to sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 np zone alarm, tam możesz określać które aplikacje mają się łączyć z siecią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To jednak nie byla wina kablowki, okazalo sie ze to jakis program caly czas meile wysylal i to powodowalo tak wysoki ping. Format pomogl i teraz jest dobrze, ale dziwi mnie to ze nie bylo nigdzie tego programu widac, wogole co to moglo byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 I jak mozna się tego pozbyć bez formata? Ja też mam nieciekawe pingi od czasu jak moja siostra (8 lat) weszła kilka razy na neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 hmm a może ktoś się na nielegala podłączył i włazi na twoje pasmo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 U mnie raczej nie walzi bo po formacie wszystko git i pingi mam w cod 1 od 15 do 70 wiec ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Lol, czyli jakis syf siedzial. Moze skanowanie pakietow jakies bylo, albo wielkosci pakietow byly ustawione na jakies dziwne wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No wlasnie, a czlowiek juz myslal ze to nie jest wina mojego kompa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...