Marrrcin Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Przeglądając ceny padów na allegro postanowiłem je także sprawdzić na amerykańskim ebayu.No i ku mojemu zdziwieniu z rumblepadów 2 logitecha są tam tylko wersje bezprzewodowe i to w cenie 16-19$ na kup teraz(buy it now).Angielski znam słabo i kompletnie nie znam zasad panujących na amerykańskim ebayu.Powiedzcie czy to nie jakaś ściema i czy nie ma tam jakichś kruczków, i czy opłaciłoby się sprowadzić taki pad do Polski po tej cenie.A i jeszcze ile by kosztowała wysyłka do polski.Poniżej podaje link do aukcji. Logitech Cordless Rumblepad 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 No chyba sobie żartujesz, że chcesz sprowadzać do polski jeden pad :D Zresztą: Available to : United States only A wysyłka wewnątrz US kosztuje 11,59$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Kto powiedział, że chce sprowadzać.Ja się tylko chce dowiedzieć czy w USA naprawde te pady są takie tanie, czy to poprostu jakaś ściema.A nawet jeżeli już miałbym sprowadzać, to napewno nie jeden, ani nie dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Kto powiedział, że chce sprowadzać. Powiedzcie czy to nie jakaś ściema i czy nie ma tam jakichś kruczków, i czy opłaciłoby się sprowadzić taki pad do Polski po tej cenie.A i jeszcze ile by kosztowała wysyłka do polski. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16826127209 Z doliczoną wysyłką z tego ebaya wychodzi kilka $ taniej, niż na neweggu, jak to zwykle na aukcjach bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...