Skocz do zawartości
stefanor

G.skill F1fx Ddr600 Pc4800 2x512mb

Rekomendowane odpowiedzi

hehe, myslales ze takie memki pojda za grosze? ale 2x1gb to lepiej niz 2x512, bo do pi to i tak nie ma sensu na asrocku kupowac.

Myślałem, że w 600zł się zmieszczę :) Szkoda kasy.

Stanęło na tym, że kupie 2x1GB UCCC. Najprawdopodobniej G.Skill HZ - chyba to najlepszy wybór, a akurat trafiła mi się możliwość takiego zakupu od jednego z userów PPC. Czyli Patrioty mogę sobie odpuścić :)

Pozdro

P.S. Haha, a ty znowu wyjeżdżasz z tym Asrockiem :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, a ty znowu wyjeżdżasz z tym Asrockiem :lol2:

Asrock na pewno nie jest plyta do pi :blink:

a co do wyniku tych pamieci - memtest nie sprawdza dobrze memek, ale bez jaj, to musi byc mujda albo płyta mu ustawiala cl3. jeszcze bylbym w stanie zroumiec 2x256....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stefanor -> "Spokojnie , kupie takie pamięci, ale za miesiąc czy dwa je odsprzedam - nie będą długo się "marnowały" na DSataII "

Jaki jest sens kupowania pamięci na miesiąc? Chyba niektórzy nie mają co robić, też bym tak chciał :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest sens kupowania pamięci na miesiąc? Chyba niektórzy nie mają co robić, też bym tak chciał

Hehe, jeszcze mam wakacje :D Ostatnie w życiu :( Studia na finiszu, trza się ewakuować do Irlandii :D

Sorry za offtopic: LINK :(

Edytowane przez stefanor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...co do wyniku tych pamieci - memtest nie sprawdza dobrze memek, ale bez jaj, to musi byc mujda albo płyta mu ustawiala cl3. jeszcze bylbym w stanie zroumiec 2x256....

Facet ma blisko 350 komentarzy i zero negatywów. Myślisz, że kłamie?

Asrock na pewno nie jest plyta do pi

To sie jeszcze okaże :wink: , ile masz w PI na swoim DFI? (przypominam, że mam tylko boxowe chłodzenie). Jak przyjdą mi ramki, to ściągnę IHS i zrobię screena z PI. A potem skompletuje WC :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet ma blisko 350 komentarzy i zero negatywów. Myślisz, że kłamie?

To sie jeszcze okaże :wink: , ile masz w PI na swoim DFI? (przypominam, że mam tylko boxowe chłodzenie). Jak przyjdą mi ramki, to ściągnę IHS i zrobię screena z PI. A potem skompletuje WC :D

mysle ze sciemnia.

na sempronie mam 11.29 na wodzie......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi