stefanor Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 hehe, myslales ze takie memki pojda za grosze? ale 2x1gb to lepiej niz 2x512, bo do pi to i tak nie ma sensu na asrocku kupowac. Myślałem, że w 600zł się zmieszczę :) Szkoda kasy. Stanęło na tym, że kupie 2x1GB UCCC. Najprawdopodobniej G.Skill HZ - chyba to najlepszy wybór, a akurat trafiła mi się możliwość takiego zakupu od jednego z userów PPC. Czyli Patrioty mogę sobie odpuścić :) Pozdro P.S. Haha, a ty znowu wyjeżdżasz z tym Asrockiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 2006-09-03 11:44 : "WITH THESE RAM INSTALLED ON A DFI UT MB I WAS ABLE TO GET THESE TO RUN MTEST X86 100% STABLE AT 680MHZ!! AT 2.5-3-3-8 NIEMOŻLIWE -> 340 MHz 2,5-3-3-8 memtest stable? :lol: To byłby rekord świata... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Haha, no to widocznie mamy nowy rekord świata. LINK Pisze też, że te DDR680 nie było w 100% stabilne pod Windowsem - może to wina małego napięcia - 2.8V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Haha, a ty znowu wyjeżdżasz z tym Asrockiem :lol2: Asrock na pewno nie jest plyta do pi :blink: a co do wyniku tych pamieci - memtest nie sprawdza dobrze memek, ale bez jaj, to musi byc mujda albo płyta mu ustawiala cl3. jeszcze bylbym w stanie zroumiec 2x256.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Stefanor -> "Spokojnie , kupie takie pamięci, ale za miesiąc czy dwa je odsprzedam - nie będą długo się "marnowały" na DSataII " Jaki jest sens kupowania pamięci na miesiąc? Chyba niektórzy nie mają co robić, też bym tak chciał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Jaki jest sens kupowania pamięci na miesiąc? Chyba niektórzy nie mają co robić, też bym tak chciał Hehe, jeszcze mam wakacje :D Ostatnie w życiu :( Studia na finiszu, trza się ewakuować do Irlandii :D Sorry za offtopic: LINK :( Edytowane 4 Września 2006 przez stefanor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanor Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ...co do wyniku tych pamieci - memtest nie sprawdza dobrze memek, ale bez jaj, to musi byc mujda albo płyta mu ustawiala cl3. jeszcze bylbym w stanie zroumiec 2x256.... Facet ma blisko 350 komentarzy i zero negatywów. Myślisz, że kłamie? Asrock na pewno nie jest plyta do pi To sie jeszcze okaże :wink: , ile masz w PI na swoim DFI? (przypominam, że mam tylko boxowe chłodzenie). Jak przyjdą mi ramki, to ściągnę IHS i zrobię screena z PI. A potem skompletuje WC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Facet ma blisko 350 komentarzy i zero negatywów. Myślisz, że kłamie? To sie jeszcze okaże :wink: , ile masz w PI na swoim DFI? (przypominam, że mam tylko boxowe chłodzenie). Jak przyjdą mi ramki, to ściągnę IHS i zrobię screena z PI. A potem skompletuje WC :D mysle ze sciemnia. na sempronie mam 11.29 na wodzie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...