Orgiusz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Czy ktos kto robi muzyczke na kompie moglby mi wskazac prosty ( i najlepiej darmowy ) automat perkusyjny? Generalnie nie bardzo wiem o co biega bo meczy mnie kumpel o to ale zeby mniej wiecej mozna bylo szybko i zgrabnie obslugiwac to z klawiatury bez zbednych kombajnow [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) W takim małym fajnym programiku Guitar Pro V masz wbudowany automat perkusyjny - ewentualnie możesz sam ustawiać tempo, bicie i robić całe komplikacje na gary. Do djejki się nie nadaje ale do grania na gitarze/basie/klawiszach jest całkiem dobre Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie tylko GP5 ma, wczesniejsze tez, jedyna wada to to, ze sample nie są zbyt ciekawe. Niby jest RSE ale nie wiem czy dla garów też ;] ewentualnie Fruity Loops, ale to jest baardzo rozbudowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 RSE do garów jest ... ale jakośc jest tak chu*** że głowa boli, wolę już midi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 sample można podmienić... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) sample można podmienić... :wink:A może jeszcze się pochwalisz skąd je wziąć? :D Talerze, werbel i stopa brzmią w standardowych sampalch GPV tragicznie :| Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hmm, w GP5 nie ma zabardzo jak podmienić ;] sa popakowane w jakichs dziwnych archiwach, mi sie nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 skąd.. skąd.. no z internetu ma się rozumieć :D... można także wykorzystać jakiś program midziarski (obsługjący midi) i podmienić soundfonty tzw na karcie soundblaster... normalnie załadowane są można powiedzieć takie średnie... Kiedyś ściągnąłem lepsze i midy brzmiały lepiej niż dobrze :) wpisz gogle SOUNDFONT, soundfont bank, soundblaster soundfont... coś sie znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 RSE do garów jest ... ale jakośc jest tak chu*** że głowa boli, wolę już midi :wink: aaa widzisz, taki chu** jest, że nawet uwagi nie zwróciłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Drumsite - http://www.guitar.sk/drums/drums_main.htm Sam się tym bawię, fajnie się gra na klawiaturze, ale w wersji demo nie można chyba zapisywać utworzonych kompilacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...