Skocz do zawartości
Gość Ludwiczek

Xp Home Niemożna Dokonać Aktywacji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno przeinstalowywałem Windowsa gdyż nie mogłęm dokonać aktywacji a co za tym idzie włączyć systemu. Teraz mam kilkadziesiąt dni na aktywacje ale od kilku dni próbuje i nic. System jest oryginalny. Wyskakuje komunikat 32777 "Nie można ustanowić połączenia z serverem aktywacji. Sprawdź ustawienia sieciowe i potwierdź, że jesteś w stanie łączyć się z internetem, a następnie spróbuj połączyć się ponownie."

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jaki sposób próbowałeś aktywować? Jak nie wychodzi przez internet to warto spróbować telefonicznie.

Właśnie przez internet łącze oczywiście działa a jeszcze miesiąc temu aktywowałem tak. Za każdym razem będe musiał tam dzwonić no wiesz troche to nie wygodne jest niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji?

Mi dwukrotnie w UK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji?

Ja sobie aktywowalem bez dzwonienia , interntu i innego rodzaju wynalazkow podkladanych dla osob , ktore legalnie to zakupily. Na GG moge wyjasnic co i jak.Sam mam legalnego Home XP SPII Build 2600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi