łysyjacek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mam problem, po zainstalowaniu kodeków k-lite. Kiedyś mogłem np. włączyć winampa i LFS'a i było słychać muzykę i dźwięk silnika z gry. Teraz niedarady. Jak to naprawić? Pewnie rozwiązanie jest banalne. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 sprobuj odinstalowac pack z kodekami i samemu powrzucac najnowsze wersje kodekow.. moze tocos da bo mialem podobny problem.. muza grala dobrze, dzwiek w filmach rowniez, a po chwili zanikal.. pomoglo to co napisalem na poczatku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jak po deinstalacji wroci dzwiek, to moze zainstaluj kodeki cccp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hmm, tak. CCCP - całkiem zgrabne i niekłopotliwe (+ ewentualnie QuickTime Alternative i Real Alternative). Ale, ale... jaki masz wybrany plugin w WinAmp'ie - DirectSound output czy WaveOut output? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Hmmm... :unsure: No to tak... odinstalowałem kodeki k-lite, dalej taki sam problem, nie chce odtwarzać z dwóch źródeł naraz... włączam winampa (mam ustawione DirectSound), potem LFS'a i komunikat error initialising sound. Potem zainstalowałem te CCCP, to samo. Co ciekawe przeinstalowałem sterowniki audio i dalej to samo. Co prawda jakieś dziwne te sterowniki, bo STĄD, a na stronie creative'a już nie ma, bo za stary produkt (SB 4.1 Digital PCI). Pewnie te k-lite namieszały coś w systemie... Pomóżcie, bo to bardzo uciążliwy problem dla mnie... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Naprawdę nikt nie jest mi w stanie pomóc? Dodam jeszcze, że np. gdy włączyłem naraz film i muzykę, to było słychać i to i to. A już np. wyskoczył mi kiedyś pop-up po uruchomieniu Bearshare i tam tez jest dźwięk, a jak słuchałem muzyki to nie było... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...