Grinch Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Ile wg Was jest warta plyta Gigabyte 7NF-RZ. Moge ja kupic od kumpla za 100zl i nie wiem czy sie oplaca. Nie mam za bardzo porownania na allegro wiec zapytuje ;) Was... Link: http://pclab.pl/art12279.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A Twój EPOX jest zły/popsuty?? Jeśli nie to IMO wywalanie pieniędzy w błoto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nie moj dziala :) Skladam kompa innego i chce tam wrzucic jakies dobre mobo do 100zl. Wiadomym jest, ze sprzet na KT400 to nie to samo co nf2. A KT600 jest drozsze, a i tak budrzet na tego kompa przekroczylem hehe. Tak wiec rozwazam ta oferte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...