Kowalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Czy jest jakakolwiek możliwość korzystania z bezprzewodowej karty sieciowej d-link DWL-520+ pod linuxem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Oczywiscie. Mozesz wykorzystac sterowniki acx100 (pisane od poczatku na lx) lub zainstalowac ndiswrappera, ktory "tlumaczy" sterowniki windowsowskie. Tak od siebie, na poczatku mialem acx100 i zrywalo mi polaczenie. Przesiadlem sie na ndiswrappera i wszystko bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przysłali mi właśnie Ubuntu w wersji 64-bit i zwykłej. Czy opłaca się korzystać 64 i jak będzie z kompatybilnością?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tak opaca się korzystać z wersji 64 bitowej, więcej o problemach i ogólnie o działaniu możesz przeczytać tu: http://jakilinux.org/linux/ubuntu/kubuntu-...thlonie-64-bit/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nawet nei pytaj tylko wrzucaj 64-bit. Poczujesz moc proca ;D Pamietaj o jądrze SMP (dla obsługi 2 rdzeni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nawet nei pytaj tylko wrzucaj 64-bit. Poczujesz moc proca ;D Pamietaj o jądrze SMP (dla obsługi 2 rdzeni)Dostałem jedną płytę z instalką 64 bit i 8 z 32 bit. Czy zawartosc plyt dla 32 bedzie mozna wykorzystac w linuxie 64?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaraz po instalacji dałem system/ administration/ networking i tam aktywowałem połączenie g604t. Pingi są , google szybko wchodzą, ale interia już wchodzi bardzo, ale to bardzo powoli. Moze zainstalowac nowego Firefoxa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...