kisiel91 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Na początku Czesc wszystkim...a teraz przeejde do rzeczy. Musze sprzedać swojego radeona 9550 od sapphire ponieważ w jakiś sposób nie współpracuje z moją płytą główną, nie pytajcie w jaki sposób. Ogólnie chce go zmienić na jakiegoś Gf. Patrząc tak na oko na allegro powinnienem za niego dostać około 150-180zł. Ponieważ nie chce nic dopłacać zauważyłem że w tych cenach chodzi Gf ti4200 i Gf6200. Gf6200 to chyba nie ma zabardzo co brać ponieważ jak widze ma 64bity tylko. i mój wybór pada jak narazie na ti4200 tylko jest pytanie...czy ta karta będzie w miarę przyzwoicie pracować na miejscu radeona? Będzie w miarę szybka czy może wolniejsza? Chodzi mi głównie o gry typu Gta san andreas czy call of duty...w nowości raczej nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 nie zmieniaj :| tego radeona sprzedasz max za 140.... i mowie, nie oplaca sie zmieniac na zadna z wymienionych przez ciebie kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) hmm to źle....bo potrzebuje zmienić na jakąś inną ponieważ przez tego radeona komp mi się ciągle wiesza ;/ a zadam inne pytanie...jaka karta z geforców jest mniej więcej taka szybka jak mój radeon? Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez kisiel91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak to ci sie wiesza <_< pobaw sie popytaj ludzi moze ktos zna recepte na tego typu problemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ojj uwierz mi ze pytałem dużo dużo razy:D i sprawdziłem wszystko:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Hm zawsze możesz sprzedać i do zbierać na jakiegoś radka 9700 PRO. http://www.allegro.pl/item121609926_wyprze...gwarancji_.html Chyba że masz cos do ATI ;) Ale jak z GF za cenę do 300 to nie widzę innej opcji jak: http://www.allegro.pl/item123934841_okazja...lman_gwar_.html Jak nie masz skąd dozbierać i dostaniesz tylko ~150 zeta za radka ,to już lepiej kup innego 9550 ;) Za takie pieniądze to ja bym nie inwestował w żadną grafę do grania nawet w CoD 1 czy GTA:SA. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dobra pomyślę jeszcze nad tym, dzięki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...