Marrrcin Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Mam zamiar kupić sobie jakiegoś taniego pada-tak za 30 zł na allegro.Tak się składa, że jest jeden taki fajny pad, ale jest produkowany przez trzy różne firmy, i teraz nie wiem którego najlepiej wybrać. Z firmy Apollo Z firmy Tracer Czy z firmy Art Z tego co pamiętam to taki design pada pierwsza zaprezentowała firma Apolllo, natomiast pad tracera może działać zarówno z PS jak i PC(osobiście mam złe doświadczenia z tego typu urządzniami), co do firmy Art mam z niej klawiturę i do niej nie mam żdnych zastrzeżeń, ale nie wiem czy pad będzie równie dobrze wykonany.Którego pada byście wzięli na moim miejscu.Jeżeli mieliście już kiedyś styczność z takim padem, to opiszcie swoje wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Mam pada E5 (Identyczny jak apollo, tyle, że wstawki są srebrne a nie czewone). Muszę przyznać, że jest wygodny, solidny i ma mocne wibracje i 12 przycisków. Niestety gałki analogowe są do [gluteus maximus] mówiąc obrazowo :) Wystarczy przechylić gałeczke o 1mm i w tym momencie w grach masz max wychył, mimo, że w ogóle gałka (a więc i potencjometr) może się wychylić o jakieś 5mm :mur: Tragedia, zero precyzji. Próbowałem też przerobić go grzebiąc w elektronice, ale bez efektu. Odradzam. Spieprzona konstrukcja. :/ Edytowane 1 Września 2006 przez piaskoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...