erbs Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Sapphire karta graf. Radeon 9100 64M DDR 250/230 VO DVI-D ATX za 414zł opłaca się :?: Tak w zasadzie to już ją zamówiłem. Pamięci postawię na 250, a może więcej i rdzeń trochę i będę miał odpowiednik 8500. To chyba będzie najlepszy krok. Prawda :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 O boze jaka nazwa karty :P (VO i ATX ? - po cholere to). Nie wiem czy sie oplaca ale ja bym nie bral. Dziwnie taktowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 hehe ja mam herca za 425 zl ze sklepu o wiele lepszy i tylko o 11 zl dozszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Jakiego herca :?: Właśnie szukałem opisu tej karty, ale wysiadł mi zachodni internet - może ktoś poszukać na jakich to jest pamięciach :?: Właśnie obawiam się, że to jest podkręcona wersja Lite, no ale to sapphire w końcu, a nie jakiś MINT, no i truform ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...