komisarz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wie ktoś ile czasu trwa podpisanie umowy poprzez kuriera? Miła Pani poinformowała mnie, iż w ciągu 10 dni ma wpaść do mnie, minęło już 4-5, a tu cisza, a mi zależy na otwarciu konta, ponieważ mam jednego w mbanku, ale nie mogę kasy wybrać... Zajebiste pytanie. Odpowiedz brzmi (niespodzianka, fanfary, głowna nagroda, hostessy i wielki show) - w ciagu 10 dni. A moze oczekujesz, ze ktos odpowie - Winter, badz gotowy w piatek o 9:07 uslyszysz stukanie do drzwi... Jezeli Cie to uspokoi i oszczedzi podobnych pytan, to moge to napisać. Jest jeszcze trzecia odpowiedz - podpisanie umowy poprzez kuriera trwa dokladnie tyle, ile zajmuje podpisanie kazdej innej umowy i zalezy od zdolnosci motorycznych, kordynacji ruchowej i znajomości pisma przez podpisującego. Podpisz na probe jakas inna umowe, popros kogos, zeby Ci zmierzyl czas i będziesz wiedzial. Nikt tego autorytatywnie nie okresli, bo to sprawa indywidualna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Tylko pytam, w mBanku było to ekspresowo, po prostu pytam, bo zależy mi na czasie, ponieważ mógłby przyjechać w weekend, a mnie wtedy nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A można wyłączyc Serwis sms? (inteligo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Tak, w ustawieniach konta przez WWW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ja juz mam pko inteligo, zajelo mi to cale 5 min w banku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 to możesz mi podac pokolei w czym to znaleźc żeby wyłączyc serwis sms, bo obszukałem i nie znalazłem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Troszeczke odkopie watek ;) Ale mam pytanie w druga strone, czy ktos z was rozwiazywal umowe z Inteligo? Szukam wzoru dokumentu, ktory trzeba wyslac do nich aby rozwiazac umowe, na stronie internetowej nie maja akurat tego wzoru. A do oddzialu banku nie mam narazie kiedy podejsc, ze wzgledu na godziny pracy :/ Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To nie działa tak, że musisz mieć zero na koncie i klikasz 'Zamknij rachunek' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 §18 2. Rozwiazujac Umowe Klient zobowiazany jest przeslać do Banku listem poleconym pisemne oswiadczenie o wypowiedzeniu Umowy. Czytalem regulamin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) ja pisałem takie oświadczenie pisemne tyle ze do BGŻ kiedyś xD wieki temu, ale to najlepiej zadzwonić do konsultanta i spytać sie o wzór i koniec. Ja napisałem odręcznie w bgż przy okienku z datą i podpisem że, ja Marcin D, zameldowany tu i tu, zamykam rachunek główny/konto o nr 50 XXX XXXX .... w placówce tu i tu, mając uregulowane wszystkie płatności i zobowiazania wobec banku Edytowane 1 Września 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...