bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wyniki ankiety 30:3 :P widac, ze my tweakery jestesmy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Czyli wychodzi na to, ze macie glosne dyski :P Sprobojcie uslyszec prace Barracudy IV/V na AC, ... no u kumpla w serwerku najbardziej slychac Baraka IV (a dokladnie 2 Baraki) :P serwer na PIII800@400 itd - wszedzie same radiatory, tylko w zasilaczu wentylator na jakies 4V i najgosniejszym elelmentem w calym tym ustrojstwie sa 2 Baraki IV 40GB - specjanie byly kupowane 2 szt. zeby mialy po 1 talezu a tu taka wtopa :? Mnie też barracuda głośno terkocze ale to nic w porównaniu z szajsungiem czy WD IMHO baracudy są to jedne z bardziej cichych dysków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja narazie stosuje polsrodki tzn obnizylem obroty na moim wiatraku od procka :( narazie boje sie troche tego wc (jak cos pojdzie nie tak to potop w budzie :? ) ale sadze ze jak pojawia sie srodki na WC to zaryzykuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ja narazie stosuje polsrodki tzn obnizylem obroty na moim wiatraku od procka :( narazie boje sie troche tego wc (jak cos pojdzie nie tak to potop w budzie :? ) ale sadze ze jak pojawia sie srodki na WC to zaryzykuje :twisted: nie ma sie co martwic, trzeba tylko robic wszystko na spokojnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOdo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 e bo ja sie wlasnie wachalem pomiedzy chlodzeniem woda a powietzrem ale widze zpo ankiecie ze sytuacja przesondzona... tylo jest 1 problem jak ja to wcisne w midi :( (45x45x30 cm) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Chłodzenie wodą - ok - szpan, cisza i takie tam, ale zrobienie cichego chłodzenia powietrzem to dopiero satysfakcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Duzo spowolniony wiatraków, i masz ciche chodzenie powierzem, Pawel_k jeśli używasz wody destylowanej (dobrze przedestylowanej) to potopu nienależy się co bać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Chłodzenie wodą - ok - szpan, cisza i takie tam, ale zrobienie cichego chłodzenia powietrzem to dopiero satysfakcja :)Próbowałem :? całkowita porażka :evil: najpierw miałem jakąś pę radiator z wentylem potem Volcano 7 bez plusa, co to za odkurzacz, głośny potem Zalman 6000 AlCu cichy ale mało wydajny dlatego zdecydowałem się na WC cicho i wydajnie Jak mialem stary komp z ECS k7s5a to całe WC w midi towerze się mieściło. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Chłodzenie wodą - ok - szpan, cisza i takie tam, ale zrobienie cichego chłodzenia powietrzem to dopiero satysfakcja :) Swoje WC cenie za to, ze: - mam cisze, bloga cisze... - mam "big power" ("troche" wiecej mocy niz na podobnym pod wzgledem halasu AC) - mam nizsze temperaturki - szpan :?: moze troche... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no do srednio silnych kompow powietrze - mozna zrobic zestaw bezszelestny (taki mialem) a do wołów roboczych - niestety WC ( nie jest bezszelestne bo moja MJ1000 buczy i boje sie wylaczyc wiatrak w chieftecu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wowwwwwwwwwww bezszelkestny zestaw??????? to musi byc supppppppppperrrrrr wydajnosc........ ja jestem tylko za WC........ AMoniak: kiedy zrobisz mi ten dekiel z plexi??? please ......przydalby sie juz wC zalozyc........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ja uwazam ze w dziedzieni chlodzenia nie powiedziano jeszcze ostatniego slowa, a przyslosc nalezy w pewnym stopniu do hybrydy ac i wc w kompaktowych rozmiarach i jesli komus uda sie to zrobic za rozsadna cenę przy uwzglednieniu bezpeczenstwa eksploatacji to Qnia z rzędem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wowwwwwwwwwww bezszelkestny zestaw??????? to musi byc supppppppppperrrrrr wydajnosc........ no - ponad 7k dmarkow mialo (celekT z zalmanem) ale te cholerne P4 chyba nie da sie wiatrakiem na 5V.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 no do srednio silnych kompow powietrze - mozna zrobic zestaw bezszelestny (taki mialem) a do wołów roboczych - niestety WC ( nie jest bezszelestne bo moja MJ1000 buczy i boje sie wylaczyc wiatrak w chieftecu) @#%^@%^@# fitku-co ci buczy???!!!! kurde, mam to samo i mi nei buczy! :P faken :> ja mam zestaw nawet nie srednio silny i mam wc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Powietrzne :) CO jak co wodne wstawiał bym tylko gdybym miał kręcić ostro procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 wg mnie to co zrobił Arkady to jest swietna propozycja- mozna rzec nietuzinkowa - bo sztuka to wlasnie z ac zrobic cisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...