andrzej_men Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam, ta grafa ma być tylko do pracy, zadnych gier.....praca w Photoshopie i programach graficznych (dobra wydajność 2D) oraz renderowanie 3D (efekty przejść Ediusa). Kupilem matroxa g550 ale niestety on nie jest wydajny w 3D i jest kiszka, dlatego go zwracam i proszę was o jakieś typy co do kart. Moze jakiś Gf ktorego się da przerobić na quadro? fajnie by było gdyby obslugiwała dual head. Pozdrawiam i z góry dzięki za odp. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Chce karte nie pod gry i widze ze za bardzo sie na tym nie znacie :] musaiłem kupić radeonka x800xl bo bardzo mi sie spieszylo, jak da sie go przerobić na quadro to bedzie gitowo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Chce karte nie pod gry i widze ze za bardzo sie na tym nie znacie :] musaiłem kupić radeonka x800xl bo bardzo mi sie spieszylo, jak da sie go przerobić na quadro to bedzie gitowo. PozdrawiamRadka nieprzetrobisz na Quadro tylko na FIREGL.A w tej cenie to kart zbytnio niema(profesjonalnych).A z przerobka to jest softmod ale on praktycznie nic niedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Faktycznie pomylilem sie z tym quadro ;( a czy przerobka cos da to sie przekonam na wlasnym przykladzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...