traktor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam! Chcialbym nauczyc sie popularnego flasha <; Chodzi mi o nauczenie sie plynnej animacji postaci i takie tam. 1. Jaki darmowy program moglibyscie mi polecic? 2. Z jakiego poradnika najlepiej sie uczyc? Prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ad1. google ad2. google czy tak tak trudno :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Na google mam poszukac jaki program mi polecacie?? Jakbym chcial do bym poszukal na google, wiec skoro tu pisze to widocznie chce zebyscie mi odpowiedzieli a nie odsylali na google! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Chyba trzeba w FAQ stworzyć poradnik " Jak korzystać z google" :D Czy tak trudno wpisać w wyszukiwarce "flash, program" ? Na pierwszej stronie wyskakuje to czego szukasz czyli "Macromedia Flash Professional 8" ! Coś nie widze sensu zebys sie uczyl flasha skoro z googla nie umiesz korzystać... No ale damy Ci szanse. Zadanie domowe : wpisz w googlu "flash, tutorial, kurs" i zobacz co Ci wyskoczy... Możliwe ze będą to wlasnie kursy i poradniki których poszukujesz :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Chyba macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem ! Nie chodzi mi o kursy ktore moga byc pisane przez kogo kolwiek ( czyli z bledami ) Mi chodzi o to co WY moglibyscie mi polecic jako ZAAWANSOWANI uczestincy forum. Wiec jezeli sie NIE ZNASZ na flashu i odsylasz do google to sie nie wypowiadaj. Chce sie dowiedziec czegos od tych ktorzy robia dobre animacje i potrafia wskazac mi jakis dobry poradnik dla poczatujacych ( np. taki z ktorego oni sami sie uczyli ). Naucze sie flasha z jakiegos niekompletnego poradnika i zmarnuje czas. Prosze o jakies porady uzytkownikow ktorzy ZNAJA sie na flashu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 LOL ty sam nie możesz znaleść czegoś no rozumiem że byś chciał coś dobrego ale nawet kiepskie poradniki zawsze cos nowego wnoszą i czym więcej takowych przeczytasz tym wiecej będziesz umiał. Jak chcesz dobry kurs to sobie sciagnij ze strony macromedi tam masz napisany turial przez tych co napisali flasha. a tu masz inne stronki gdzie można się czegoś nauczyć: http://flash.webhelp.pl/kursy/flash/index.php?roz=fla http://www.webinside.pl/flash/kursy http://www.diversity.pl/index.php?option=c...&Itemid=166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...