Wofek Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Skąd mogę pobrać Norton Ghost może być starsza wersja ???? PLIZ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Trafiles na zle forum !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 np. ode mnie :) mam ver. 6.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 np. ode mnie :) mam ver. 6.03 wyślesz ?! wofek@poczta.fm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 np. ode mnie :) mam ver. 6.03 wyślesz ?! wofek@poczta.fm Ok Wlasnie sie wysyla :) Ale i tak "lepszejszy" jest Partition Magic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 ... ja bym jednak proponowal ze sklepu... moze powiecie ze ocipialem, lecz wlasnie KUP SOBIE ORYGINAL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Skąd mogę pobrać Norton Ghost może być starsza wersja ???? PLIZ ! Slabo szukasz. Przeciez tego pelno lezy w sieci i w jakiej tylko chcesz wersji. Wchodzisz na dowolna wyszukiwarke ftp i szukasz (www.filemirrors.com i podobne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 ... ja bym jednak proponowal ze sklepu... moze powiecie ze ocipialem, lecz wlasnie KUP SOBIE ORYGINAL! I to jest właściwa odpowiedź. Jak kogoś nie stać, to niech sobie reinstaluje windowsa. Ja do tej pory pracowałem na office 97 i win98 bo na nowe mnie nie było stać. W związku z wymianą sprzętu mam zamiar kupić winXP home i wytrzymać na nim co najmniej 4-5lat. Wyjdzie ok 100 PLN rocznie, czyli jakieś 8pln miesięcznie. Innego softu nie kupię, office'a będę używał darmowego, a do przeglądania xls i doc z officee 97-XP są darmowe programy MS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Latwo mozesz sobie znalezc to czego szukasz. Sciagnij sobie Kazan z Kazan.com lub bearshare z bearshare.com. Za pomoca tych programow znajdziesz wszystko czego szukasz. :) Maja nawet tam wersje 2002. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 nie ma prgramu kazan :)) a co do ghosta, to oryginal chyba nie jest zbyt drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 ... ja bym jednak proponowal ze sklepu... moze powiecie ze ocipialem, lecz wlasnie KUP SOBIE ORYGINAL! A Ty myslisz ze skad ja go (Ghosta) mam ?????? na CD ze sterami do Epoxa jest zalaczony Ghost 6.03 , i pare innych rzeczy Qrcze zaraz wszyscy rzucaja sie ze pirat 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Skąd mogę pobrać Norton Ghost może być starsza wersja ???? PLIZ ! to pytanie nie na to forum :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 1)kup płytę 8KHA+, ghost jest dodatkiem 2) zmien forum na software ( chyba że p. 1) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Qrcze zaraz wszyscy rzucaja sie ze pirat 8O Wcale NIE - tylko koles zadaje dziwne pytanie dlatego watpie w chec zakupu oryginalnej wersji! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Popieram reed'a~XP i Andrzeja ja też mam Epoxa 8K7A+ poprzednio też Epox i zawsze był do nich dołączony Ghost. ZA TOTALNEGO DARMOLA. :D Czyli szukaj kumpli z Epoxem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...